© Baykuş Haber

Workup Gaming Girişimcilik Programı başlıyor

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN, OYUN DİKEYİNDEKİ STARTUPLARIN ÖLÇEKLENMESİNE, HIZLANMASINA, YATIRIMA ERİŞİMİNE VE GÖRÜNÜRLÜĞÜNE KATKI SAĞLAYACAK YENİ PROGRAMI İÇİN BAŞVURULAR AÇILDI.

Türkiye İş Bankası, oyun sektöründeki startupları desteklemek amacıyla başlattığı yeni programı için başvuruların açıldığını duyurdu. Türkiye İş Bankası, Workup Girişimcilik Programı ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren startupları desteklemiş ve şimdi oyun dikeyinde yeni bir programa odaklanıyor.

Türkiye İş Bankası'nın Workup markası ile desteklediği Workup Gaming Girişimcilik Programı, oyun geliştiren stüdyoları ve startupları hedefliyor. Program, Türkiye Bilişim Vakfı, Boğaziçi Ventures, Joy Game ve Dojo Talent işbirliğiyle oluşturuldu. Oyun sektöründe yeni başarılı girişimleri keşfetmeyi, eğitici oyunlarla geleceğin yeteneklerini hızlandırmayı ve yaymayı amaçlıyor.

Program, 6 aylık bir süreci kapsayacak ve katılımcılara oyun geliştirme konusunda çok yönlü destek sunacak. Ayrıca, eğitim oyunları alanında yerel ve global rekabet gücünü artırmayı hedefleyen program, alanında uzman mentorlar, teknik altyapı desteği, jüri üyeleri ile yatırım fırsatları sunacak.

Başvurular 11 Haziran 2023 tarihine kadar kabul edilecek ve program hakkında daha fazla bilgiye workupgaming.ist adresinden ulaşılabilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER