© Baykuş Haber

Wyndham, Türkiyedeki ilk Trademark Collection otelini açtı

WYNDHAM, İSTANBUL NEW AİRPORT HOTEL, TRADEMARK COLLECTİON BY WYNDHAM’IN AÇILDIĞINI DUYURDU.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye'deki ilk Trademark Collection by Wyndham oteli olan İstanbul New Airport Hotel'in açılışını duyurdu. Bu 68 odalı otel, Wyndham'ın dünya genelinde yaklaşık 9,100 oteli bulunan en büyük franchise veren otel şirketlerinden biri olarak bilinen bir markanın Türkiye'deki son eklemesi.

Trademark Collection by Wyndham, dünya genelindeki cazip destinasyonlarda lüks konaklama arayan misafirleri hedefleyen bir marka olarak tasarlandı. Wyndham'ın büyük pazarlama, teknoloji ve satış kaynaklarından yararlanmak isteyen bağımsız otel sahiplerine yönelik bir marka olarak dikkat çekiyor. Bu marka altında New York, Berlin, Atina, Budapeşte, Brüksel ve dünyanın diğer büyük şehirlerinde 185'ten fazla otel bulunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts Türkiye Ülke Direktörü Murat Özel, "Trademark Collection by Wyndham, otel sahiplerinin kendi benzersiz vizyonlarını ve özelliklerini ön plana çıkarmak istedikleri bir marka. Türkiye, orta ve üst segmentte büyüme potansiyeli taşıyan oteller için büyük fırsatlar sunuyor. İstanbul'daki bu yeni açılış, hem Türkiye'deki büyüme hedefimizi hem de markanın küresel varlığını güçlendiriyor" dedi.

İstanbul New Airport Hotel, Trademark Collection by Wyndham, İstanbul Havalimanı'na yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor ve çevresindeki alışveriş merkezlerine ve turistik bölgelere kolay erişim sağlıyor. Restoranı, çalışma alanları ve çeşitli hizmetleri sunuyor. Misafirler, standart, deluxe ve süit oda seçenekleri arasından tercih yapabiliyorlar.

Bu açılış, Wyndham'ın Türkiye ve dünya genelindeki otellerini içeren Wyndham Rewards sadakat programı aracılığıyla kayıtlı 101 milyon üye için puan kazanma ve kullanma fırsatlarını genişletiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER