© Baykuş Haber

Yağmurda yıkılan istinat duvarı yaşlı çiftin evini yerle bir etti

ANKARA’DA MEYDANA GELEN SAĞANAK SEBEBİYLE YIKILAN İSTİNAT DUVARI, BİR APARTMAN DAİRESİ DUVARININ ÜZERİNE DEVRİLDİ. HAYATININ ŞOKUNU YAŞAYAN EV SAHİBİ YAŞLI ÇİFT İSE GECEYİ DUVARI YIKIK EVLERİNDE GEÇİRMEK ZORUNDA KALDI.

Ankara'da yaşanan şiddetli sağanak yağışlar sırasında meydana gelen olay, bir apartmanın sakinleri için korku dolu anlara neden oldu. İstinat duvarının çökmesi sonucu Rıza Demirdizen ve Aysel Demirdizen çifti, yaşadıkları apartman dairesinin duvarının yıkılmasıyla geceyi evlerinde geçirmek zorunda kaldılar.

Mamak ilçesinde meydana gelen bu olayda, sağanak yağışların etkisiyle çöken istinat duvarı, Demirdizen çiftinin evinin üzerine devrildi. Hızla harekete geçen itfaiye ve belediye ekipleri, duvarı kaldırmak için çalışmalara başladılar. Yaşlı çift, olayın şokunu atlatamamış durumda.

Ev sahibi Rıza Demirdizen, yaşanan korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Balkonda yağmuru izlerken yan taraftaki istinat duvarı aniden yıkıldı. Pencereyi ve evimizin duvarını tahrip etti. Büyük bir gürültü ile birlikte panikle aşağıya kaçtık. Bina sarsıldı ve sanki deprem olmuş gibiydi. Evden çıkmak için büyük bir korku yaşadık. Belediye ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundular ve zararımızın karşılanacağını söylediler."

Yaşanan bu olay, sağanak yağışların neden olduğu olumsuz hava koşullarının etkilerini bir kez daha gösterdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER