© Baykuş Haber

Yalı Çapkını'nın Pelin'ine Emre Altuğ'dan destek

Cuma akşamlarının merakla beklenen, gözde dizilerinden olan Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ'dan rol arkadaşına destek.

Cuma akşamlarının merakla beklenen, gözde dizilerinden Yalı Çapkını, dizisinde rol alan Emre Altuğ'dan Buçe Buse Kahraman' a destek.

Yalı çapkını dizisinde Pelin rolüne hayat veren Buçe Buse Kahraman uzun zamandır sosyal medyasında paylaşımlarının altına kötü yorumlar alıyordu.

Yalı Çapkını'da Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı dizide, "Pelin" karakterinde yer alan Buçe Buse Kahraman'ın Ferit ile olan birlikteliği fan takipçileri tarafından çirkin mesajlara maruz kalmıştı.

Dizideki rolü gereği sürekli kötü eleştirilere maruz kalan Buçe Buse Kahraman, yorumlardan rahatsız olduğunu ve kırıldığını söylemişti.

Buçe Buse kahraman'ın rol aldığı Pelin karakterine hakkını vermesi, takipçileri tarafından haksızlığa uğramasına neden oldu. Gelen bazı yorumlar "metres" ve "torpilli" şeklinde olunca ve daha da artmaya başlayınca menajeri Cem Tatlıtuğ açıklama yaptı.

Buçe Buse Kahraman'ın menajeri Cem Tatlıtuğ'un yaptığı açıklamada, oyuncunun almış olduğu eğitimi ve yetenekli yönetmenlerin setlerinde rol aldığını söyledi.

Yalı Çapkını dizisinden ayrılması için, Buçe Buse Kahraman'ın sosyal medya hesaplarına çok fazla yorum yapılıyor.

Son paylaşımında doğum günü karalerini paylaşan güzel oyuncuya gelen çirkin mesajlara, Yalı Çapkını'nın Orhan'ı Emre Altuğ'dan Buçe Buse Kahraman'a destek 

Genç oyuncu'nun sosyal medyada yaşadığı linç için çok üzgün olduğunu belirtti. Emre Altuğ'un açıklamasında " Benim bir ricam var rol ile gerçek hayatı karıştırmasınlar. Buçe bizim için çok değerlidir, çok çalışkan bir oyuncudur. Buçe benim gördüğüm kadarıyla son derece düzgün bir hayat yaşayan, son derece disiplinli ve son derece çalışkan bir arkadaşımız. Ona verilen rolü de başarılı oynayan biri" dedi.

Buçe Buse kahraman'ın oynadığı diziler:

Ben Gri, 2022 Yalı Çapkını, 2022 Uyanış: Büyük Selçuklu, 2021 Yasak Elma, 2019 Baş Belası,2021 Çarpışma, 2018

Buçe Buse Kahraman'ın oynadığı Filmler

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne,2023 Kötü Çocuk, 2017

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER