© Baykuş Haber

Yalova Belediyesi Gençlik Festivali dolu dolu geçti

3 GÜN SÜREN YALOVA BELEDİYESİ GENÇLİK FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA TUTUK, FESTİVAL BOYUNCA HER GECE ETKİNLİK VE KONSER ALANINA GELEREK GENÇLERLE EĞLENDİ.

Yalova Belediyesi Gençlik Festivali, üç gün boyunca dolu dolu geçen etkinliklerle renkli anlara sahne oldu. Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, festival süresince her gece etkinlik ve konser alanında gençlerle bir araya gelerek eğlendi.

9-11 Haziran tarihlerinde düzenlenen festival kapsamında, çeşitli aktivitelerden konserlere kadar pek çok etkinlik gerçekleştirildi. Festivalde Kolpa, Aydilge, Satre, Burak Çubuk, Okan Yücel, Azra Evren, Dilan Uğur, Döngü, Ahmet Morgül, Murat Öksüz gibi ünlü sanatçılar sahne aldı. Aynı zamanda festival alanında rodeo, salto trambolin, gladyatör, dev dart, canlı langırt, kafa futbolu, sanal gerçeklik çadırı, dev jenga, karnaval oyunları ve çeşitli yarışmalar gibi aktivitelerle gençler eğlenceli vakit geçirdi. Festival ziyaretçileri çeşitli çekilişlerle hediyeler kazandı.

Başkan Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Tutuk ile her akşam festival alanına gelerek gençlerle birlikte zaman geçirdi. Konserlerin sonunda sahneye çıkarak gelecek aylarda da konserlerin devam edeceği müjdesini verdi.

Başkan Tutuk, festivalle ilgili yaptığı açıklamada, "Kolpa'nın konseriyle başlayıp Aydilge gibi birçok değerli sanatçının katılımıyla devam eden festivalimizde, gençlerimizle gece geç saatlere kadar eğlendik. Sosyal hayata katılımlarınızı desteklemek adına bu tür festivallere ve konserlere devam edeceğiz. Gelecek aylarda da sürprizlerle dolu etkinliklerle gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sevgili gençler, Yalova sizlerle daha da güzel olacak." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER