© Baykuş Haber

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinden müzik ziyafeti

YALOVA GÜZEL SANATLAR LİSESİ MÜZİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN VERİLEN YILSONU KONSERİNDE ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ. ÖĞRENCİLER SAHNEDEKİ PERFORMANSLARIYLA AYAKTA ALKIŞLANDI.

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen yılsonu konseri, öğrencilerin büyüleyici performanslarına sahne oldu. Belediye Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürü Haydar Kılıç yaptı ve etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Konuşmanın ardından, 11. sınıf resim bölümü öğrencisi Gülefşan An'ın sunumuyla başlayan programın ilk bölümünde, Müzik Bölümü Başkanı Sevil Özmen Gürsoy'un rehberliğinde hazırlanan Oda Müziği Topluluğu, muhteşem bir konser verdi ve izleyenler tarafından büyük bir alkış aldı.

İkinci bölümde ise Müzik Öğretmeni Hüsnüye Doğan'ın yönettiği Türk Halk Müziği Bağlama Topluluğu, seyircilerin beğenisini kazandı. Ardından, 10-A müzik sınıfı öğrencisi Yiğit Demirci solo bir gitar performansı sergiledi ve sahnede Asya Dila Yamacı ile Berat Günaydın tarafından tango dansı eşlik etti. Programın son bölümünde ise Yalova'da bir ilke imza atan okulun Çok Sesli Korosu, Müzik Öğretmeni Sadettin Semih Gençmen'in şefliğinde muhteşem bir performans sergiledi. Çok Sesli Koro, "Kerimoğlu" adlı eseri seslendirirken, Güçlü Okulları Müzik Öğretmeni Doğan Çevik ise "Zeybek" oynadı.

Konserin sonunda, Yalova Gençlik Hizmetleri Müdürü Celal Kahveci, programa katkı sağlayan öğretmenlere belgelerini takdim etti. Okul Müdürü Haydar Kılıç ve Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Osman Arıcan, Müzik Bölümü öğrencilerine belgelerini verirken, Resim Bölümü öğrencilerine ise Okul Müdür Yardımcısı Cansel Yılmaz belgelerini takdim etti. Bu etkinlik, öğrencilerin sanatsal yeteneklerini sergilediği ve izleyenlerin büyülediği unutulmaz bir gece haline geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER