© Baykuş Haber

Yalovada aranan 6 hükümlü yakalandı

YALOVA'DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZALARI NEDENİYLE ARANMALARI BULUNAN ŞÜPHELİLERE YÖNELİK YAPILAN EŞ ZAMANLI OPERASYONDA TOPLAM 6 KİŞİ YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ. YAKALANANLAR ARASINDA KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN 27 YIL HAPSE MAHKUM EDİLEN ZANLI DA YER ALDI.

Yalova'da kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 6 kişi, eş zamanlı bir operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Bu yakalanan kişiler arasında, kasten öldürme suçundan 27 yıl hapse mahkum edilen bir hükümlü de bulunuyordu.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kent genelinde çeşitli suçlardan hüküm giyen ve aranmakta olan şüphelilerin bulunması için operasyon başlattı. Eş zamanlı operasyonlar sonucunda, kasten öldürme suçundan 27 yıl hapis cezasına çarptırılan B.F. dahil olmak üzere S.Ç., Ö.Ç., M.Ş.B., E.G. ve Ö.İ. adlı şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, ifadeleri alınmak üzere aranan 10 kişi ile idari para cezası kesilen 1 kişi hakkında da yasal işlem yapıldı. Yalova emniyeti, kentteki suçlara karşı kararlı bir şekilde mücadelesini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER