© Baykuş Haber

Yalovada okul kurum müdürleri toplantısı

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU OKUL/KURUM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YALOVA VALİSİ MUAMMER EROL'UN KATILIMIYLA YAPILDI.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonu okul ve kurum müdürleri toplantısı, Yalova Valisi Muammer Erol'un katılımıyla gerçekleşti. Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, İl Milli Eğitim müdür yardımcıları, 5 ilçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri ve resmi/özel okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Erol, eğitim öğretim yılı boyunca yapılan çalışmaların değerlendirileceği bu toplantının, yaz döneminde okulların yeni eğitim yılına hazırlanmasının önemini vurguladı. Ayrıca, emek veren öğretmenlere teşekkür etme gerekliliğine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise geçtiğimiz eğitim öğretim yılında yapılan yeni çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yaz döneminin, önümüzdeki eğitim öğretim yılına hazırlık için kullanılacağını belirtti. İlerleyen dönemlerde hedeflere daha da ilerlemek için çalışacaklarını ifade etti.

Toplantı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıl yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilmesiyle devam etti ve gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından iyi dilekler ve temennilerle sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER