© Baykuş Haber

Yalovada yakalanan suç makinesi hırsız tutuklandı

HIRSIZLIK ZANLISI POLİS TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI.

Son 3 ay içerisinde Yalova'da meydana gelen 6 hırsızlık olayıyla ilişkilendirilen ve ziynet eşyaları, akıllı telefonlar gibi çeşitli malzemeleri çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Polisin yürüttüğü güvenlik kamerası incelemeleri sonucu N.M. (40) adlı şüphelinin hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edildi. Bu olaylar, 7 Nisan 2023 tarihinden itibaren başlayarak 11 Haziran tarihine kadar devam etmişti. Şüpheli, Yalova merkezine ek olarak Çiftlikköy ve Çınarcık ilçelerinde de benzer suçları işlemişti. Polis, zanlının peşini bırakmadı ve yoğun bir çalışma sonucunda şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Yalova Adliyesi'ne sevk edildi ve hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlının daha önce birçok suç kaydının olduğu bilgisine ulaşıldı.

Ayrıca, şüphelinin gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarında çalınan malzemeler arasında 5 akıllı cep telefonu, 1 tuşlu cep telefonu, altın kolye, 4 çeyrek altın, gram altın, 2 altın yüzük, 2 altın bileklik, 6 kol saati, 2 güneş gözlüğü, 2200 TL nakit para, 40 Euro, bir bisiklet, araç anahtarı, kredi kartları ve kimlik gibi çeşitli eşyaların olduğu belirlendi. Polis, çalınan eşyaların bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER