© Baykuş Haber

Yalovadaki uyuşturucu operasyonlarında 1 tutuklama

Yalova'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı, diğer zanlının ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, F.Y.'nin İstanbul'dan getirdiği uyuşturucu maddelerle çevre illere geçmeye hazırlandığını tespit etti. Şüphelinin bulunduğu araç Yalova-İzmit Karayolu Altınova ilçesi mevkiinde durduruldu. Yapılan aramada, 600 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli F.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından Yalova Adliyesine sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı.

Ayrıca sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda, S.S. isimli şüphelinin ikamet ve üst aramalarında 22 gram metamfetamin, 1,74 gram sentetik kannabinoid, 1,53 gram esrar ve 2 adet hassas terazi bulundu. Şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Bu operasyonlarla bağlantılı olarak, uyuşturucu madde kullanmak amacıyla satın alma yaptıkları tespit edilen 6 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı. Operasyonların devam edeceği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER