© Baykuş Haber

Yalovadaki uyuşturucu operasyonlarında 3 tutuklama

Yalova Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen başarılı uyuşturucu operasyonları sonucunda, 6 kişi gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonla ilgili elde edilen bilgilere göre, İstanbul'dan tedarik ettikleri uyuşturucu maddeleri taşıyan S.B., L.G. ve F.A. adlı şahısların, bu maddeleri kara yoluyla yakın çevre illerde ticaretini yapacakları tespit edildi. Söz konusu şüphelilerin bulunduğu 34 plakalı araç durdurulduğunda, kimlik kontrolleri sırasında F.A.'nın "6136 Sayılı Ateşli Silahlar Hakkındaki Kanuna Muhalefet" suçundan 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası aldığı ve arandığı tespit edildi. F.A., etkisiz hale getirilirken, araçta yapılan aramada 400 gram metamfetamin, ruhsatsız bir tabanca ve 9 tabanca mermisi ele geçirildi.

Şüphelilerden S.B. ve L.G. mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.A. hakkında ise adli kontrol kararı verildi; ancak kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle F.A. da diğer iki zanlı gibi cezaevine teslim edildi.

Ayrıca, sokak satıcılarından uyuşturucu madde satın aldığı tespit edilen 3 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER