© Baykuş Haber

Yamaç paraşütçülerin gözde adresi: Kırantepe

ADRENALİN TUTKUNLARININ SAKARYA'DAKİ GÖZDE ADRESİ KIRANTEPE, YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN YOĞUN İLGİSİNİ GÖRÜYOR.

Sakarya'nın gözde destinasyonu olan Kırantepe, adrenalin tutkunlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. Kırantepe, hem yerli hem de yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. İstanbul, Ankara, Bursa gibi birçok büyük şehre yakınlığı, kolay ulaşım imkanları, farklı iniş bölgeleri ve şehir merkezine yakınlığı nedeniyle Serdivan ilçesinde bulunan Kırantepe, yamaç paraşütü sporunun önde gelen merkezlerinden biri haline gelmiş durumda. Burası, yamaç paraşütü için en elverişli bölgelerden biri olarak kabul ediliyor ve yaz sezonu geldiğinde yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlıyor.

Son dönemde özellikle dünyanın dört bir yanından gelen yabancı turistlerin ilgisini çeken Kırantepe, adrenalin tutkunlarının vazgeçilmez bir adresi haline gelmiş durumda. Yaklaşık 23 yıldır yamaç paraşütü sporuyla uğraşan tandem pilotu Cevat Kılınç, Kırantepe'nin son yıllarda büyük popülerlik kazandığını belirtiyor. Özellikle Arap turistlerin buraya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Kılınç, bölgenin eşsiz doğal güzellikleri ve yakınlığıyla turistlerin ilgisini çektiğini vurguluyor.

Kırantepe'nin, şehir merkezine yakın olması ve çevresindeki doğal güzelliklerle çevrili olması, yamaç paraşütü sporunu icra edenler için cazip bir mekan haline getiriyor. Cevat Kılınç, bölgenin hızla popülerlik kazanmasının ardında, belediyelerin sunduğu destek ve hizmetlerin de etkili olduğunu söylüyor. Kırantepe'nin her geçen gün daha fazla ilgi gördüğünü ve turist potansiyelinin arttığını belirten Kılınç, bu ilgiyi başlangıçta beklemediklerini ancak zaman içinde müşteri potansiyelinin sürekli büyüdüğünü dile getiriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER