© Baykuş Haber

Yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Gaziantep'te meydana gelen trajik bir olayda, 64 yaşındaki yaşlı bir kadın yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Bu üzücü olayın ardından, yaşlı kadının başından aldığı bir yara tespit edildi ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri hemen soruşturma başlattı.

Olay, Binevler Mahallesi'nde bulunan Asuman Dertlioğlu'nun evinde meydana geldi. Asuman Dertlioğlu'nun bir süre haber alınamaması üzerine, yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Yetkililer, evin kapısını açarak içeri girdiklerinde, Asuman Dertlioğlu'nu hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldular.

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, yaşlı kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, evde ve cenaze üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. Bu inceleme sonucunda, Asuman Dertlioğlu'nun kafa bölgesinde bir yara ve kanama olduğu ortaya çıktı. Polis ekipleri, detaylı bir soruşturma başlatmak üzere olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bilgi verdi.

Yaşanan bu üzücü olay sonrasında, Asuman Dertlioğlu'nun cansız bedeni Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Soruşturma ise devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER