© Baykuş Haber

Yaz boyunca eğlence, çocukların ayağına gidiyor

KOCAELİ’NİN DARICA İLÇESİNDE EĞLENCEYİ MAHALLELERDE ÇOCUKLARIN AYAĞINA GÖTÜRMEK İÇİN “MAHALLEMDE ŞENLİK VAR” ETKİNLİĞİ DÜZENLENİYOR. HER MAHALLEDE SAHNELENEN ÇOCUK TİYATROSU VE ÇEŞİTLİ GÖSTERİLER İLE DARICALILAR EĞLENCELİ BİR YAZ GEÇİRİRKEN BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK DA MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI.

Darıca ilçesinde, eğlenceyi mahallelerde çocuklara ulaştırmak amacıyla "Mahallemde Şenlik Var" etkinliği düzenleniyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın inisiyatifiyle gerçekleşen etkinlik kapsamında her mahallede sokak tiyatroları ve çeşitli gösteriler sahneleniyor. Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisi'nde eğitim alan uzman eğitmenler tarafından sunulan çocuk tiyatroları ve gösterilerle, Darıca'daki çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmeleri amaçlanıyor.

Başkan Bıyık, bu etkinliğe katılan çocukları yalnız bırakmıyor ve mahallelerdeki şenliklere bizzat katılıyor. Başkan Bıyık, bu tür etkinliklerin aileler ve çocuklar için keyifli anlar yaşatmanın bir parçası olduğunu belirtiyor ve geleceğin teminatı olan çocuklara bu şekilde destek vermenin önemine vurgu yapıyor. Mahallemde Şenlik Var etkinlikleri geçen yıl büyük ilgi görmüş ve bu yıl da Darıca'da eğlenceli yaz günleri yaşatmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER