© Baykuş Haber

Yaz spor okulları açıldı

NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları, büyük bir coşkuyla açıldı. Açılış programında konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, sporun Nevşehir'deki gençlerin yaşamlarının önemli bir parçası olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. Yaz Spor Okulları, çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra sosyal becerilerini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

14 farklı branşta 859 çocuk ve gencin, deneyimli antrenörler eşliğinde spor eğitimi alacakları Yaz Spor Okulları, Nevşehir Belediyesi önünden başlayan bir kortej yürüyüşü ile başladı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcısı Furkan Feralan'ın da katıldığı bu yürüyüş, Gazi Stadı'na kadar devam etti. Burada sporcular ve ailelerine hitap eden Başkan Savran, Yaz Spor Okulları'na gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm sporculara ve ailelerine teşekkür etti.

Savran, sporun Nevşehir'de yaygınlaştırılması ve herkesin spor yapabilmesi için büyük bir çaba harcadıklarını belirterek, gençlerin ve çocukların spor yapmasına büyük önem verdiklerini ifade etti. Ayrıca, mahalle aralarına spor oyun alanları inşa ederek sporun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladıklarını ve Nevşehir'in sporda öncü bir şehir olma hedeflerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER