© Baykuş Haber

Yaz sporları kursuna kayıtlar başladı

MENTEŞE'DE YAZ SPORLARI KURSUNA KAYITLAR BAŞLADI

Menteşe Belediyesi, yaz sporları kursları için kayıt başvurularını almaya başladı. 5-12 yaş arası çocuklar için ücretsiz olan bu kurslara başvurular, 12-23 Haziran tarihleri arasında Menteşe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne bizzat yapılabilecek.

Menteşe'de sağlıklı bireylerin yetişmesine ve çocukların sporla ilgilenmelerine katkı sağlamak amacıyla açılan yaz sporları kurslarına kayıtlar başladı. Dans, karate, cimnastik, satranç, çocuk yogası, masa tenisi, kort tenisi, futbol, kız çocuk futbolu, bisiklet eğitimi ve voleybol gibi toplamda 11 farklı branşta açılan kurslar, 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaz sporları kursları hakkında yaptığı açıklamada, çocukların eğitimlerinin yanı sıra sporla da ilgilenmelerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, her yıl ücretsiz yaz sporları kursları düzenlediklerini ve çocukların farklı branşlarda eğitim almalarını sağladıklarını belirtti. Ayrıca, bu kurslar sayesinde çocukların hem ilgi duydukları spor dallarında kendilerini geliştirdiklerini hem de paylaşma ve takım ruhu gibi değerleri kazandıklarını ifade etti. Gümüş ayrıca, spor yapmanın çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağladığını da vurguladı.

Menteşe Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ne kayıt başvurularıyla ilgili daha fazla bilgi almak isteyenlerin Menteşe Belediyesi'nin 0 252 214 48 80 / 6321 (Dahili) numarasından bilgi alabileceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER