© Baykuş Haber

“Yaza Merhaba” satranç turnuvası ödül töreni gerçekleşti

Büyükçekmece'de düzenlenen 'Yaza Merhaba' Satranç Turnuvası'nın ödül töreni, heyecanlı anlara sahne oldu. İstanbul genelinden ve çeşitli illerden gelen toplam 195 yetenekli sporcunun yarıştığı bu prestijli turnuva, Prof. Dr. Türkan Saylan Spor Merkezi'nde iki gün boyunca sürdü.

Turnuva, farklı yaş gruplarından katılımcıları ağırlayarak büyük bir rekabetin yaşandığı bir platform oldu. 2011-2016 doğumlular kategorisi ile açık kategoride gerçekleşen karşılaşmalar sonucunda turnuva final maçları tamamlandı. Katılımcıları bekleyen büyük ödüllerin sahipleri de bu özel ödül töreninde açıklandı.

Satranç turnuvasında ödül kazanan başarılı sporcular, kupa ve madalyalarını Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Rıza Evren Kılcı ve Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu'nun elinden aldı. Ödül alan sporcuların listesi şu şekilde oluştu:

**8 Yaş Kategorisi**
1. Neşet Eren Karaboğa
2. Alp Gürbüz
3. Yiğit Emir Karaaslan

**10 Yaş Kategorisi**
1. Mehmet Fatih Mercan
2. Eren Elçi
3. Meriç Turnalar

**12 Yaş Kategorisi**
1. Kaan Başol
2. Deren Hüryılmaz
3. Yılmaz Üçgül

**Açık Kategori**
1. Devin Efe Karadağ
2. İbrahim Enes Işıkyıldız
3. Enes Çapa

Bu yetenekli genç sporcuların kazandığı ödüller, onların başarılarını taçlandırdı ve satranç tutkularını daha da pekiştirdi. 'Yaza Merhaba' Satranç Turnuvası, spor ve rekabetin yanı sıra dostluk ve eğlencenin de ön planda olduğu keyifli bir etkinlik olarak her yıl daha fazla ilgi görüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER