© Baykuş Haber

YEDAŞtan enerji verimliliği farkındalık çalışmaları

ÇORUM ALACA KAYMAKAMLIĞI VE ALACA BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN İLKİ 5 BİN ÖĞRENCİNİN KATILIMI İLE VELİ ÇAYI’NDA GEÇEN YIL YAPILAN ÖĞRENME ŞENLİĞİ’NİN İKİNCİSİ, 14 HAZİRAN 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 11.00’DE CUMHURİYET MEYDANI’NDA GERÇEKLEŞTİ. ALACA KAYMAKAMLIĞI VE ALACA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENEN "ALACA ÖĞRENME ŞENLİĞİ”NDE YEDAŞ STANT AÇARAK ZİYARETÇİLER İLE BİR ARAYA GELDİ.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ), enerji verimliliği konusunda öğrencilere bilgi vermek amacıyla "Alaca Öğrenme Şenliği"nde yer aldı. Çorum Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti ve YEDAŞ, enerji konularında bilgilendirici bir rol üstlendi.

YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Standımızda, enerji verimliliği farkındalığını artırmayı amaçlayan ‘Enerji Takımı Hikâye Kitabı’nı öğrencilere karne hediyesi olarak sunduk. Bu kitap, karakterleri aracılığıyla elektrik tasarrufu ve çevre bilincini vurguluyor. Amacımız, çocuklar ve aileler arasında enerji verimliliği konusunda farkındalığı artırmaktır” dedi.

Yunus Emre Bilgi, ziyaretçilere elektrik dağıtım hizmetleri, enerji tasarrufu yöntemleri ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sunulduğunu belirtti. Ayrıca, enerji verimliliği ve çevre konularında farkındalığın artması için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

YEDAŞ, Samsun Genel Müdürlük ve Amasya, Çorum, Ordu ve Sinop illerinde 3 milyonun üzerinde kullanıcıya elektrik enerjisi sağlamaktadır. Bu çerçevede, enerji verimliliği konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme çalışmalarına büyük önem vermektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER