© Baykuş Haber

Yeğenini öldüren amca dron destekli operasyonla yakalandı

ŞAHIS OLAYDA KULLANDIĞI SİLAHLA BİRLİKTE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

Sultanbeyli ilçesinde yaşanan trajik olayın ardından, İ.H.B. ve R.B. adlı kardeşler ile amcaları K.B. arasındaki tartışma ve silahlı saldırı olayının ardından, amca K.B. dron destekli operasyonla yakalandı. Olay, Ahmet Yesevi Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. İ.H.B. ve R.B. kardeşler, amcaları K.B. ile damadı olan diğer yeğeni ve kızının arasındaki anlaşmazlığı çözmek amacıyla buluştular.

Ancak buluşma sırasında taraflar arasında tartışma başladı ve taraflar ayrı araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Daha sonra İ.H.B. ve R.B. otomobilleriyle bir sokağa girdi ve amcaları K.B. da servis minibüsüyle o sokağa geldi. K.B., aracından inerek yeğenlerinin bulunduğu otomobile silahla ateş açtı. Bu saldırının ardından K.B. olay yerinden kaçtı.

Olayın sonucunda R.B. hastaneye kaldırıldı, ancak hayatını kaybederken, İ.H.B.'nin durumu ise ağırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçan K.B.'yi bulmak için dron destekli saha çalışmaları gerçekleştirerek şahsın yerini tespit etti. Silahıyla birlikte yakalanan K.B., gözaltına alındı.

Yapılan araştırmalarda, karşı tarafın, K.B.'nin damadı olduğu ve kızıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle iki taraf arasında husumet bulunduğu ve olayın bu nedenle gerçekleştiği belirlendi. K.B., "kasten öldürme, kasten yaralama ve silahlı kavga" suçlarından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Olayın ardından yakalanan şüpheli şahsın adalet önünde hesap vermesi sağlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER