© Baykuş Haber

Yemin ederek kadrolu oldular

EDREMİT KAYMAKAMI AHMET ODABAŞ, İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE SÖZLEŞMELİ OLARAK GÖREV YAPMAKTA İKEN KADROYA GEÇEN PERSONELLERİN YEMİN TÖRENİNE KATILARA HEYECANLARINA ORTAK OLDU.

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde sözleşmeli olarak görev yaparken memur kadrosuna atanacak olan personellerin yemin törenine katılarak bu anlarını paylaştı.

İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan 4 sözleşmeli büro personeli, memur kadrosuna atanmalarının ardından Edremit Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen bir yemin töreniyle bu yeni döneme resmen başladı. Törene, Kaymakam Ahmet Odabaş, İlçe Nüfus Müdürü Renginur Ayan, diğer kurum yetkilileri ve kadroya geçen personeller katıldı. Kaymakam Odabaş, personelleri tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Bu atanma, 26 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan ve devlet memurluğu kadrolarına atanmayı düzenleyen bir Kanun Hükmünde Kararname ile gerçekleşmişti. Bu vesileyle, personeller memur kadrolarına atanarak kariyerlerinde yeni bir döneme başladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER