© Baykuş Haber

Yeni Mersin İdmanyurdu, yenilenen tesisi ile göz dolduracak

MÜLKİYETİ TOROSLAR BELEDİYESİNE AİT OLAN KORUKENT MAHALLESİ’NDEKİ PROF. DR. AZİZ SANCAR GENÇLİK MERKEZİ’NDEKİ İDARİ BİNA VE TESİS, BELEDİYE MECLİS KARARIYLA 10 YIL SÜRE İLE MERSİN İDMAN YURDU A.Ş. SPOR KULÜBÜ’NE TAHSİS EDİLDİ.

Toroslar Belediyesi'ne ait Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezi'ndeki idari binanın ve tesisin mülkiyeti 10 yıl süreyle Mersin İdman Yurdu A.Ş. Spor Kulübü'ne tahsis edildi. Bu tahsisle ilgili protokol, kent protokolü tarafından imzalandı. Yapılan anlaşma ile Yeni Mersin İdman Yurdu için yeni bir tesisin inşası hedefleniyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, imza töreninde konuşarak, belediye olarak Yeni Mersin İdman Yurdu'na destek verdiklerini ve bu yeni tesisin A takım ve alt yapı için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Aynı zamanda Mersin İdman Yurdu'nun köklü geçmişine dönmesini ve hak ettiği başarıları elde etmesini istediklerini dile getirdi. Başkan Yılmaz, Mersin İdman Yurdu'nun Mersin şehrinin takımı olduğunu vurgulayarak, kulübe verdikleri desteğin süreceğini söyledi.

Mersin Uluslararası Liman İşletmesi Genel Müdürü Ajay Kumar Singh, Mersin'e katma değer sağlamayı görev bildiklerini ifade ederek, protokol ortaklarına teşekkür etti ve MIP olarak Mersin'e katkı sağlamaya devam etmek istediklerini belirtti.

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık da protokolün hayırlı olmasını dileyerek, projeyi hayata geçiren yetkililere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER