© Baykuş Haber

Yeni tanıştığı kişiyi darp eden Cengiz Kurtoğlunun yargılanmasına devam edildi

Şarkıcı Cengiz Kurtoğlu'nun, bir doğum günü partisinde tanıştığı kişiye, sanatçı arkadaşlarına hakaret ettiği iddiasıyla darp ve hakaret suçlamalarıyla yargılandığı davanın duruşmasına devam edildi. Müşteki Mustafa Can, olay anını anlatarak, "Elindeki bıçağı benim yüzüme 1 kez salladığında bıçak önce burnuma geldi. Kendimi geri çekerken 2. kez bıçağı salladı, sol yanağıma geldi. Şikayetçiyim" dedi.

Mustafa Can, doğum günü partisinde tanıştığı Cengiz Kurtoğlu'nun, sanatçı arkadaşlarına hakaret ettiği iddiasıyla darp ve hakaret ettiğini öne sürüyor. Duruşmada müşteki olarak ifade veren Can, Tolga Yüce'nin partiye davet ettiğini ve Cengiz Kurtoğlu'nun masaya oturduğunu belirterek, "Mevzu Orhan Gencebay'a geldi. Gencebay'ın Samsunlu olduğunu bildiğimi, ancak geçtiğimiz günlerde bir yerlerden Roman olduğunu duyduğumu söyledim. Bunu sormamdaki amaç, Orhan Gencebay'ı aşağılamak değil, Roman vatandaşlarının ayrı bir gırtlak yapısına sahip olduğunu belirtmek ve övmek amaçlıydı" dedi.

Olay sırasında Cengiz Kurtoğlu'nun elini yumruk yaptığını ve dişlerini sıktığını belirten Mustafa Can, şunları ekledi: "Sanık bana doğru 'kalk masadan' diyerek küfretti. Ben de sanığa ne yaptığımı sorduğumda bana küfretmeye devam etti. Masada bulunan kişiler olayın büyümemesi için sanığın sarhoş olduğunu, yanlış anlamamamı söyledi ve beni kollarımdan çekerek çıkış kapısına kadar getirdiler. Sanık tekrar koşarak ve küfrederek yanıma geldi. Elindeki bıçağı benim yüzüme 1 kez sallayınca bıçak önce burnuma geldi. Kendimi geri çekerken 2. kez bıçağı salladı, sol yanağıma geldi. Olay nedeniyle sanıktan şikayetçiyim."

Tanık olarak ifade veren sanatçı Esra Sönmezer ise sanık Cengiz Kurtoğlu'nun müştekiye doğru koşarken araya girdiğini ve olayı önlemeye çalıştığını söyledi. Sönmezer, sanığın elinde herhangi bir şey olup olmadığını görmediğini belirtti.

Mahkeme, sanığın son kez duruşmaya katılması için süre verdi ve yaralanma sonucu müştekinin yüzünde sabit bir iz olup olmadığını belirlemek amacıyla bir rapor düzenlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. Cengiz Kurtoğlu, basit yaralama ve hakaret suçlarından yargılanıyor ve 7 aydan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER