© Baykuş Haber

Yenice Mezarlığının tehlike oluşturan duvarı yenileniyor

ISPARTA BELEDİYESİ, YENİCE MAHALLESİ MEZARLIĞININ 2501 SOKAK KISMINDA YIKIK DURUMDA OLAN VE TEHLİKE ARZ EDEN TAŞ DUVARI YENİLİYOR. ÇALIŞMALARDA YIKIK DUVAR KALDIRILIRKEN, YERİNE YENİDEN TAŞ DUVAR YAPILIYOR

Isparta Belediyesi, Yenice Mahallesi Mezarlığı'nın 2501 sokak kısmında bulunan yıkık ve tehlikeli durumda olan taş duvarı yenileme kararı aldı. Yapılan çalışmalar kapsamında, çöken duvarın kaldırılması ve yerine yeni bir taş duvarın inşa edilmesi işlemleri başlatıldı.

Yıllardır bakımsızlık nedeniyle kötü bir durumda bulunan Yenice Mahallesi Mezarlığı'ndaki taş duvar, hem yaya hem de sürücüler için tehlike oluşturuyordu. Duvarın yıkılması sonucu kaldırım ve yola düşen taşlar nedeniyle insanlar zor anlar yaşıyordu. Isparta Belediyesi, bu sorunu çözmek için taş duvarın yeniden inşa edilmesi için çalışmalara başladı. Eski ve tehlikeli duvar kaldırılırken, yerine güvenli bir taş duvar yapılıyor.

Yenice Mahallesi Muhtarı İsmail Akkaya, yıllar önce inşa edilen taş duvarın zamanla yıkık hale geldiğini ve bu nedenle yayalar için tehlike oluşturduğunu ifade etti. Bu durumu belediyeye bildirdikten sonra çalışmaların başlatıldığını belirten Akkaya, aynı bölgede daha önce yolun yanlış bir şekilde açıldığını söyledi. Bu çalışmaların sonucunda yolun sağ kolunun açılacağını ve üst yol ile alt yolun güvenli bir şekilde birleşeceğini açıkladı. Yapılan çalışmalardan dolayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya'ya teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER