© Baykuş Haber

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, ‘Anadolu Buluşmalarını yeniden başlattı

YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN, ANKARA’DA ‘ANADOLU BULUŞMALARI’ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ankara'da düzenlenen 'Anadolu Buluşmaları' programı kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ankara'nın Ulus semtinde bulunan Hacı Bayram-ı Veli Çarşısı'nda gerçekleşen ziyarette, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, esnafla bir araya geldi. Erbakan, 2023 Genel Seçimleri sonrasında ara verilen Anadolu Buluşmaları programının Ankara'da 12 farklı noktada esnaf ziyaretleri ile yeniden başladı.

Hacı Bayram-ı Veli türbesini ziyaretle başlayan programda, esnaf ve Ankaralılar tarafından ilgiyle karşılandı. Erbakan, Anadolu Buluşmaları programının, Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşundan itibaren devam ettiğini belirterek, bu programın Milli Görüş'ün 21 yıl aradan sonra yeniden Meclis'e taşınmasında büyük rol oynadığını ifade etti.

Erbakan, Anadolu Buluşmaları'nın, halkla doğrudan iletişim kurmayı, halkın sorunlarına kulak verip dertlerine derman olmayı amaçladığını söyledi. Seçim dönemi dışında da bu programların devam ettiğini vurgulayan Erbakan, önümüzdeki haftalarda İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında benzer çalışmaların yapılacağını, seçimlere kadar da 81 il ve ilçede bu tür çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER