© Baykuş Haber

Yenimahalle Belediyesi yaz okulları başlıyor

YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, YAZ TATİLİNİ ANKARA’DA GEÇİRECEK OLAN ÇOCUKLAR İÇİN DÜZENLEDİĞİ YAZ OKULLARINA KAYIT ALMAYA BAŞLADI. BAŞVURULAR GAZİ MUSTAFA KEMAL SPOR KOMPLEKSİVE YENİMAHALLE BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA BULUNAN BAŞVURU FORMU İLE İNTERNET ÜZERİNDEN YAPILABİLİYOR.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Ankara'da yaz tatilini geçirecek çocuklar için yaz okulu programına kayıt almaya başladı. Başvurular, Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksi ve Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü'nün sosyal medya hesaplarında bulunan başvuru formu ile internet üzerinden yapılabiliyor.

Yenimahalleli çocuklar için düzenlenen yaz okulu, eğlenceli ve öğretici bir yaz tatili geçirmelerini sağlayacak. Program 3 Temmuz - 28 Temmuz ve 31 Temmuz - 25 Ağustos tarihleri arasında iki dönem olarak gerçekleştirilecek. Yaz okulu, 11 farklı branşta eğitimler sunacak.

Hafta içi günlerini kapsayan programda voleybol, bale, basketbol, futbol, hentbol, jimnastik, kick boks, masa tenisi, okçuluk, tenis ve taekwondo gibi branşlarda eğitimler verilecek. 7-14 yaş aralığındaki katılımcılar için farklı branşlarda eğitimler sunulurken, 4-10 yaş aralığı için jimnastik, 4-8 yaş aralığı için bale ve 4-14 yaş aralığı için tenis eğitimleri uzman eğitmenler tarafından düzenlenecek.

Yaz okulu etkinlikleri Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek, ancak futbol branşı için çalışmalar Ali Öcal Batıkent Semt Stadı'nda ve tenis branşı için eğitimler Batıkent Edip Akbayram Parkı'nda yapılacak. Yenimahalle Belediyesi, çocukların ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artırmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yaz okullarını düzenliyor. Bilgi almak için 344 88 86 ve 315 99 14 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER