© Baykuş Haber

Yenimahalle Belediyesinden çocuklara çanta hediyesi

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR, 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDA, ÖĞRENCİLERE OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE MALZEMESİ HEDİYE ET

Ankara'nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemesi hediye ederek başladı. Her yıl geleneksel olarak yeni eğitim yılı başında Yenimahalleli öğrencileri okullarında ziyaret edip hediyeler dağıtan Başkan Yaşar, bu yıl da bu güzel geleneği sürdürdü.

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte milyonlarca öğrenci için yeni bir eğitim dönemi başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, öğrencileri yalnız bırakmadı ve ilk günlerinde onları ziyaret etti. Memlik Şehit Mehmet Uygun İlkokulu'nu ziyaret eden Başkan Yaşar, minik öğrencilere okul çantaları ve kırtasiye malzemeleri hediye etti. Yenimahalle sınırları içinde bulunan 11 okulda toplam 2 bin öğrenciye hediyeler dağıtıldı.

Yeni eğitim öğretim yılında minik öğrencilere başarılar dileyen Başkan Yaşar, çocukların en iyi eğitimi alabilmeleri için belediye olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Okulların bakımını, temizliğini ve tadilatını yaptıklarını, eksiklikleri giderdiklerini belirten Yaşar, bu güzel günde öğrencileri yalnız bırakmak istemediğini vurguladı. Miniklerin heyecanı gözlerinden okunurken, Başkan Yaşar'ın ziyareti büyük bir sevinçle karşılandı. Başkan, öğrencilere hediyelerini verirken onların mutluluğu ve gülüşleriyle huzur bulduğunu ifade ederek, sağlıklı ve başarılı bir yıl diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER