© Baykuş Haber

Yenimahalleli 70 kursiyer mezuniyet sevinci yaşadı

YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NİN MESLEK EDİNDİRME VE HOBİ KURSLARI (YENİMEK) BÜNYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN OKUMA YAZMA KURSUNDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLER MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞADI.

Yenimahalle Belediyesi'nin Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) bünyesinde düzenlenen okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezuniyet sevinci yaşadı. 2022-2023 eğitim döneminde okuma yazma öğrenen 70 kadın, mezuniyetlerini kutlamak için Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda bir araya geldi. Mezuniyet töreninde kep atarak eğlenceli anlar yaşayan kursiyerler, ardından bovling oynamanın keyfini çıkardılar.

Törene Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Mezuniyet töreni, Fatma Pöge'nin şiir okuması ve Zennuş Başer'in teşekkür konuşmasıyla başladı. Kursiyerlere seslenen Başkan Yaşar, Yenimahalle'de eğitim ve öğrenimin önemini vurgulayarak, YENİMEK aracılığıyla bugüne kadar 5 binin üzerinde vatandaşın okuma yazma öğrendiğini belirtti. Başkan Yaşar, eğitim kalitesinin yükseltilmesini hedeflediklerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini esas aldıklarını ifade etti.

Mezuniyet töreninin ardından kursiyerler, Başkan Yaşar'a çiçek takdim edip kep atarak mutluluklarını paylaştılar. Tören sonrasında, mezunlar AVM'ye giderek bovling oynadılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER