© Baykuş Haber

Yenişehir Belediyesi Mersinlileri sanatla buluşturuyor

MERSİN'İN MERKEZ İLÇE YENİŞEHİR BELEDİYESİ, SEVİLEN OYUNCULAR TUĞÇE KARABAYIR VE ERKAN KARADENİZ’İN HARİKA PERFORMANSLARIYLA SAHNELEDİĞİ “RUH ÖKÜZÜM” ADLI TİYATRO OYUNUNU ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ'NDE TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTURDU.

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir Belediyesi, ünlü oyuncular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz'in muhteşem performanslarıyla sahnelenen "Ruh Öküzüm" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturdu. Yenişehir Belediyesi, sanatı ve kültürü Mersin halkına en iyi şekilde sunma misyonuyla Ahmet Yeşil Sanat Galerisi ve Sanat Galerisi'nde değerli sergiler açmanın yanı sıra Atatürk Kültür Merkezi'nde konserler ve tiyatro oyunları düzenleyerek bölgeye büyük bir sanatsal canlılık kazandırıyor. "Ruh Öküzüm" oyunu da bu sanatsal hareketliliğin güzel bir örneği oldu.

Mersinli sanatseverler, kadın ve erkek ilişkilerini konu alan bu komedi oyununa büyük ilgi göstererek salonda yerlerini aldılar. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, sanata ve kültüre verilen önemi vurgulayarak, "Sanat, toplumun ruhunu besleyen, yaşamı renklendiren bir unsurudur. Biz de Yenişehir Belediyesi olarak Mersinlilere sanatı ve kültürü en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Sanatın insanları bir araya getirme gücüne inanıyor ve Yenişehir'i bir sanat ve kültür merkezi haline getirme vizyonuyla hareket ediyoruz. Yanımızda olan, bize daima destek veren herkese ve elbette bugün burada olan tiyatrocular Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz'e teşekkür ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER