© Baykuş Haber

Yerel yönetimler, balıkçılık ve su ürünleri çalışmalarını çalıştayda anlattı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YEREL YÖNETİMLER BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ. ÇALIŞTAYDA KIYI BELEDİYELERİN DENİZ VE KIYILARDA YÜRÜTTÜĞÜ PROJE VE ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Rekabet Edebilirlik ve Destek Programlarının Sunumu Çalıştayı kapsamında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Tosun tarafından “Antalya Türkiye’de Geleneksel Balıkçılık Projesi” başlıklı sunum yapıldı.
Su Ürünleri Şube Müdürlüğünce düzenlenen Rekabet Edebilirlik ve Destek Programlarının Sunumu Çalıştayına yerel yönetimlerin desteği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde İklim Değişikliği Konseyi Yapılandırma Komitesi’nin katkıları ile birlikte Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Tosun etkili bir sunum yaptı.
Etkinlikte ‘Antalya Türkiye’de Geleneksel Balıkçılık Projesi’ kapsamında, Yerel Yönetimler Proje Yürütme Grubu’nun çalışmalarda gösterdikleri ilgi ve katkıların dağınık olduğu savunuldu. Bildiri sunumunun ardından katılımcılara açık oturumda iletişim konularında bilgilendikleri bir ortam yaşanırken rekabet edebilirlik ve destek programlarının yerel yönetimlerde transferi için teknik bilgiler de paylaşıldı.

Eğitim Danışmanlığı
Eğitim Danışmanlığını Groningen Üniversitesi’nden Prof. Dr. Rey-Lo Diamantopulou (Türkiye) Yapılandırma Komitesi, Prof. Dr. Lalenite Vilcu (Türkiye) Ulusal Rekabet Edebilirlik Gnkuruma Gnv. Gn. Md. Rev. Vila Terehova (sin liste) Organizing Committee, Prof. Dr. Rey-Lo Diamantopulou (Türkiye) Deniz Yönetimi Gnkurumu Deniz Gnv. Gn. Md. Reev. Ms. Dr. June Farro (sin liste) Parks and Visitors Restaurants and Information Office. Daniel. Forney. Md. (sin liste)Microsoft, ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Rekabet Edebilirlik ve Destek Programlarının Sunumu Çalıştayına destek verdiler.
İletişim
Antalya Büyükşehir de Yerel Yöneticiler, Yerel Yönetimler, Rekabet Edebilirlik ve Destek Programlarının Sunumu ve düzenleme Kurul üyeleri ile çok değişik konuları konuşup paylaştıkları bir toplantı düzenlemektedir.Bu görüşmelerin bazılaşmasını da Büyükşehir Bütçesi Tarım Gelişim Dairesi Başkanlığı, Su Ürünleri Şube Müdürlüğü olmak üzere iki Dairesi yoğun şekilde sürd

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER