© Baykuş Haber

Yeşil Çevrede 25. yıl gururu

ÇEYREK ASRI GERİDE BIRAKAN YEŞİL ÇEVRE HİZMET VE İŞLETME KOOPERATİFİ'NİN OLAĞAN MALİ GENEL KURULUNDA YATIRIMLARA YÖN VERECEK KARARLAR ALINDI.

Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi, 25 yılını geride bırakarak Olağan Mali Genel Kurulu'nda önemli kararlar aldı. Genel Kurul, 2022 yılı faaliyet raporunu değerlendirdi ve 2023 maliyet hesaplamaları ile genel bütçeyi görüştü. Kooperatif, gelecek yatırımlarına yön verecek kararlarını bu toplantıda aldı.

Yeşil Çevre Hizmet ve İşletme Kooperatifi'nin başkanı İbrahim Burkay, yurtdışı programı sebebiyle Genel Kurul'a mesaj gönderdi. Burkay, kooperatifin sadece atık suları arıtma işlevinin ötesine geçerek Bursa ve Türkiye için örnek bir model olduğunu vurguladı. Yatırımlarını genişleten kooperatif, çamur yakma tesisi ve katı atık toplama ve ayırma tesisi gibi önemli projeleri hayata geçirerek çevreye duyarlılığını sürdürdü.

Genel Kurul, alınan kararların oybirliğiyle kabul edilmesi, Yeşil Çevre'ye ve yönetim kuruluna olan güvenin bir göstergesi olarak değerlendirildi. Kooperatif, 25 yıl boyunca gerçekleştirdiği projeler ve hizmetlerle ülkemizde ve dünya çapında rol model bir kuruluş olma özelliğini koruyor. Yeşil Çevre, kendi kaynaklarıyla yatırım yapabilen, istikrarlı bir şekilde faaliyetlerini sürdürebilen ve sanayicileri, mülki idareyi ve yerel yöneticileri bir araya getiren bir yapıya sahip olarak çevre ve su kaynaklarını koruma misyonuna devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER