© Baykuş Haber

Yeşil, Toplu sözleşmemizi başarıyla tamamladık

GMİS GENEL MERKEZ YÖNETİMİ, TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU (TTK) KARADON MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI GELİK İŞLETMESİ’NDE 30’UNCU DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ MADEN İŞÇİLERİNİ BİLGİLENDİRDİ.

GMİS Genel Merkez Yönetimi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı Gelik İşletmesi'nde 30. Dönem Toplu İş Sözleşmesi hakkında maden işçilerini bilgilendirdi.

TTK 30. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin 9 Haziran 2023 tarihinde imzalanmasının ardından GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticileri, TTK'ya bağlı üretim bölgelerini ziyaret ederek maden işçilerini bilgilendirmeye başladı. İlk olarak TTK Karadon Müessese Müdürlüğü'ne bağlı Gelik İşletmesi ziyaret edildi. Toplantıda TTK 30. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nde elde edilen kazanımlar için emeği geçenlere teşekkür edildi.

Genel Başkan Hakan Yeşil, sözleşmenin önemine vurgu yaparak, maden işçilerinin sendikalarına olan desteği ve güveni sayesinde önemli bir sözleşmeye imza attıklarını belirtti. Yeşil, maden işçilerinin birlik ve beraberliğinin her zaman başarıyı getireceğini ifade etti.

Yeşil ayrıca zamlı maaşların Haziran ayı itibarıyla alınacağını ve ödenmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Toplantının ardından sendika yöneticileri işçileri ziyaret ederek sorularını yanıtladı. Bilgilendirme toplantıları diğer üretim bölgelerinde de devam edecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER