© Baykuş Haber

Yeşilyurt Namazgahta bayram namazı

MALATYA’NIN YEŞİLYURT İLÇESİNDEKİ GEDİK NAMAZGAH ALANINDA BAYRAM NAMAZI COŞKUSU YAŞANDI.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesindeki Gedik Namazgah alanında bayram namazı kılındı. Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesi, minber ve mihrap yenilemesinin ardından hazır hale getirilen Gedik Namazgah Alanı, Kurban Bayramı namazı için dolup taştı. Sabahın erken saatlerinde Namazgah Alanına gelen çok sayıda vatandaş, bayram namazının manevi atmosferini hissetti. Aynı zamanda, 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilde meydana gelen büyük depremde hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.

Bayram namazı sonrasında, AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladılar. Başkanlar, bayramın buruk bir şekilde yaşandığını ifade ederek depremde kaybedilenleri anarak dualar ettiler.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bayramın birliği ve beraberliği pekiştiren anlamlı bir gün olduğunu ifade ederken, AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci de bayramın İslam dünyası ve millet için hayırlar getirmesini temenni etti. Bayramın, toplumun birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir zaman olduğunu vurguladılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER