© Baykuş Haber

Yeşimin 40. yılında şampiyon Kesim Gücü

YEŞİM SPOR KULÜBÜ’NÜN LİDERLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ŞÜKRÜ ŞANKAYA DOSTLUK TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU “KESİM GÜCÜ” TAKIMI OLURKEN “DÜZ BOYA” TAKIMI İKİNCİ, “GENÇ ÖRME” TAKIMI DA ÜÇÜNCÜ OLDU.

Yeşim Spor Kulübü tarafından düzenlenen Şükrü Şankaya Dostluk Turnuvası'nın şampiyonu, "Kesim Gücü" takımı oldu. İkinci sırayı "Düz Boya" takımı alırken, üçüncülüğü ise "Genç Örme" takımı elde etti.

19 Haziran'da final maçlarının oynandığı PFDD Şükrü Şankaya Futbol Okulu Tesisleri'nde gerçekleşen bu geleneksel turnuva sona erdi. Üçüncülük maçında "Genç Örme" ve "Konfeksiyon Bakım Print Stars" karşı karşıya geldi, ve galip "Genç Örme" oldu.

Turnuvanın renkli anlarından biri, geçtiğimiz yıl turnuva tarihinde bir ilki gerçekleştiren Yeşimli kadın futbolcuların "Hayatın her alanında olduğu gibi bu alanda da varız!" pankartıyla çıktıkları dostluk maçı oldu. Women of Yesim ile Fabric Angels takımları arasındaki dostluk maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

Şampiyonluk için mücadele eden Kesim Gücü ve Düz Boya takımları arasındaki final maçı son derece çekişmeli geçti ve 1-1 berabere tamamlandı. Penaltılarda 5-4'lük üstünlükle galip gelen taraf, geçen yılın şampiyonu Kesim Gücü oldu.

Toplam 15 takımın katıldığı turnuvada "En centilmen takım" Ham Kumaş takımı seçilirken, attığı gollerle dikkat çeken Tunahan Ateş "Gol kralı" ünvanını kazandı.

Kupa töreninde Yeşim Grup CEO'su Şenol Şankaya, tüm takımları tebrik ederek, "Babam merhum Şükrü Şankaya'nın adını yaşatan dostluk turnuvamızı, bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı ve Yeşim Grup'un 40. yılı olması sebebiyle daha büyük bir coşku ve katılımla gerçekleştirdik." dedi.

Törende turnuvanın en centilmen takımına ve gol kralına kupaları verilirken, organizasyona katkı sağlayan kişilere ve sponsorlara da teşekkür plaketleri takdim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER