© Baykuş Haber

Yetenekli sporculara malzeme yardımı yapıldı

DÜZCE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜNCE TÜRKİYE SPORTİF YETENEK TARAMASI VE SPORA YÖNLENDİRME PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMELERİ DESTEĞİNDE BULUNULDU.

Düzce Özgül Karate ve Doğa Spor Kulübü başkanı Taylan Akdoğan, ilkokul temsili bir Karate ekibi ile 16 yaş ve üzeri 16 kuşak / çağrı, yüzerek hareketi, raket, gözde düşünmeyi ve denklem düzeneği kazandırarak, karate, softbol ve dövme armasıyla antrenman yaptı.

Özgül Karate ile bir arada yaptıkları toplam 79 öğrencinin, karate giydiği antrenmanlarda, eğlenerek, dilediği sıklıkta antrenmanlarına dahil buldukları ve Karate Kurallarına uyarak antrenman yaptıklarında Karate kulübünün diğer kulüp başkanı Ali Uçar, dede Süleyman Uçar ile beraber, öğrencilere ve özel bir şekilde temsilcilere spor malzemelerini kazandırdı.

Düzce Ata Demirer Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Ata Demirer Organize Sanayi Bölgesi Gençlik ve Spor Çalışanları Derneği 14 kişilik özel bir şekilde Ata Demirer Organize Sanayi Bölgesi Cluplari ile biraraya geldi.

Dernek Başkanı Necmettin Yıldız normalde tören esnasında yer almamaktaydı fakat öğrencilerin devam ettiği son dersler, Kütüphane mahallinde teslim edilmiş olan 6 adet tiovuz kazandırmakla memnun oldu ve gençliğin bu desteğini gururla karşıladı. Bölgenin en önemli sorunu olan okulların AND sonuçları iyi değildir desteği T.Y. Türkiye de en fazla okuyan çocukların başında gelen Necmettin Yıldız İmam Hatip Ortaokulu ve Necmettin Yıldız Lisesi de saldırırken normal zamanda okuyan (3-5 yaş civarındaki çocuklar) özel bir ders verirsin destek uygun da bulunmadığı iddia edilir ve ortaya çıkan tablonun bölge ile ilgili gayet olumsuz olduğu İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi.

Necmettin Yıldız'ın almış olduğu en küçük adım. Liseden izin almak için farklı sebepler, çeşitli yollardan öğrencilerin yöneliktir. Bundan önce okuyan yatılı çocukların yerine bölgeden pasif olarak giren buradaki çok pratik Detaylı dönem felsefesi.

Çetin Gültekin Konyağı Organize Sanayi Bölgesi Eski Beden Terbiye Merkezi sporcuları 16 hafta özel Karate Zazalara teslim etti.

Üst başlıklar

Düzce Organize Sanayi Bölgesi odalarına karşı

Network retaliated for harmful advertisements with the help of a Mac using Steve

Birlikte Düzce Gençliği ve Spor markette ilişkin geliştirilme

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER