© Baykuş Haber

Yıldırım Belediyesinden çöp ev mesaisi

YILDIRIM BELEDİYESİ, ÇÖP YIĞININA DÖNEN EVİ TEMİZLEYEREK DEZENFEKTE ETTİ.

Yıldırım Belediyesi, insan sağlığını tehlikeye atan bir çöp evi temizleyerek dezenfekte etti. Karamazak Mahallesi Ova Sokağı'nda bulunan ve çöp yığınına dönmüş olan ev, mahalle sakinlerinin talebi üzerine Yıldırım Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Bu işlem, savcılık kararıyla gerçekleştirildi.

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yıldırım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri işbirliği yaparak neredeyse kullanılamaz hale gelmiş olan evden 1 kamyon çöp çıkardılar. Ayrıca, temizlenen ev dezenfekte edildi.

Mahalle sakinleri, Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Oktay Yılmaz ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, "Daireden çıkan kötü koku bizleri çok rahatsız etmeye başlamıştı. Talebimizi dikkate alan ekipler, temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle gerçekleştirdi. Göstermiş oldukları bu özverili çalışmalardan dolayı hem Yıldırım Belediye Başkanımız Sayın Oktay Yılmaz'a hem de belediye personeline çok teşekkür ederiz" şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER