© Baykuş Haber

Yıldırım kadın spor merkezlerine yoğun ilgi

YILDIRIM BELEDİYESİ KADIN SPOR MERKEZLERİ, 4 YILDA 31 BİN 658 KADINA UZMAN ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE FİTNESS, STEP-AEROBİK, ZUMBA, PİLATES YAPMA İMKÂNI SAĞLADI.

Yıldırım Belediyesi'nin kadın spor merkezleri, son dört yılda 31 bin 658 kadına, uzman antrenörler eşliğinde fitness, step-aerobik, zumba, pilates gibi spor aktiviteleri yapma fırsatı sunarak büyük ilgi gördü.

Yıldırım ilçesinde bulunan 75. Yıl, Sinandede, Ulus, Mimarsinan ve Millet kadın spor merkezleri, kadınların sağlıklı bir yaşam sürmelerine ve sosyal aktivitelerde bulunmalarına destek oluyor. Bu merkezlerde, profesyonel diyetisyenler tarafından kadınların ihtiyaçlarına özel beslenme programları oluşturuluyor ve uzmanlar tarafından egzersiz planlamaları yapılıyor. Haftanın altı günü hizmet veren merkezlerde, kadınlar fitness, step-aerobik, zumba, pilates gibi çeşitli spor aktivitelerini uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştiriyorlar.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kadınların öncelikli hizmet grupları arasında olduğunu vurgulayarak, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın içinde daha aktif rol almalarını desteklediklerini belirtti. Başkan Yılmaz, kadınlara yönelik mesleki eğitim kursları düzenlendiğini ve üretim kooperatifleri kurularak iş imkanları sağlandığını ifade etti. Ayrıca, kadın spor merkezlerinin kadınların sağlıklı yaşam sürmelerine ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmayı amaçladığını dile getiren Başkan Yılmaz, bu merkezlerden son dört yılda 31 bin 658 kadının faydalandığını kaydetti. Kadınların yoğun ilgisi, yeni spor merkezleri açma konusunda teşvik edici olduğunu da belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER