© Baykuş Haber

Yıldırımda karne şenliği

YILDIRIM BELEDİYESİ, EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ SONA ERMESİYLE KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİN TATİLE EĞLENCELİ BİR ŞEKİLDE GİRİŞ YAPMALARI İÇİN YAZ KARNE ŞENLİĞİ DÜZENLİYOR.

Yıldırım Belediyesi, öğrencilerin eğitim-öğretim yılını karne sevinciyle tamamlamaları için keyifli bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla Yaz Karne Şenliği düzenliyor. 17-18 Haziran tarihlerinde Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan bu karne festivali, çocuklara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Yıldırım Belediyesi, bu eğlenceli etkinlikte geleneksel sokak oyunlarından yüz boyama etkinliklerine, müzikli drama oyunlarından çocuk tiyatrolarına ve sihirbaz gösterilerine kadar birçok eğlenceli aktiviteyi bir araya getiriyor. Ayrıca, festivalde Kaptan Pengu ve Arkadaşları ile Canım Arkadaşım Çocuk Tiyatrosu ve Volkan Öğretmen Çocuk Konseri gibi önemli konukları ağırlayacak.

Ayrıca, 16-25 Haziran tarihleri arasında Kaplıkaya Cazibe Merkezi Akvaryumu, karnesini getiren öğrencilere ücretsiz ziyaret imkanı sunacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Hizmette öncelik çocuklarındır" ilkesiyle hareket ettiklerini belirtirken, "Çocuklarımız yaz tatiline mutlu bir başlangıç yapabilsinler diye 'Yıldırım'da Yaz Karne Şenliği' düzenliyoruz. Tüm çocuklarımızı, bir yılın yorgunluğunu atarak eğlenceli anlar yaşamak için Yıldırım'daki Karne Şenliği'ne bekliyoruz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER