© Baykuş Haber

Yıldırımda ‘Özel şenlik

YILDIRIM BELEDİYESİ, ENGELSİZ YAŞAM OKULU’NDA SENE BOYUNCA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE MORAL VE MOTİVASYON SAĞLAMAK AMACIYLA CAZİBE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ‘ENGELSİZ YAŞAM OKULU YIL SONU ŞENLİĞİ’ DÜZENLEDİ.

Yıldırım Belediyesi, Engelsiz Yaşam Okulu öğrencilerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla Cazibe Kültür Merkezi’nde 'Engelsiz Yaşam Okulu Yıl Sonu Şenliği' düzenledi. Bu etkinlikle özel bireylerin toplumsal entegrasyonu ve eğitimlerine destek verilirken, program kapsamında öğrencilerin yeteneklerini sergilediği gösteriler yer aldı. Şenlik, sertifika töreni ile son buldu. Program sırasında, engellilere yönelik eğitim veren okullar, rehabilitasyon merkezleri ve sivil toplum kuruluşları da hizmetlerini tanıttı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bu tür projelerin, insan odaklı çalışmaların toplumun değerlerini yansıttığını belirtti. Engelsiz Yaşam Okulu'nda özel bireylerin eğitimine destek verdiklerini ve sosyal yaşamın bir parçası olmalarını teşvik ettiklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Engelsiz Yaşam Okulu'muzda bugüne kadar 7 bin 559 öğrenciye eğitim verdik. Engelsiz Yıldırım olma yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER