© Baykuş Haber

Yıldırımlı gençlere modern tesis

BURSA'DA HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERLE GENÇLİK VE SPORA DEĞER KATAN YILDIRIM BELEDİYESİ, ÇINARÖNÜ MAHALLESİ’NE MODERN BİR SPOR KOMPLEKSİ KAZANDIRIYOR.

Yıldırım Belediyesi, gençlik ve spora katkı sağlayan projeleriyle Bursa'da Çınarönü Mahallesi'ne modern bir spor kompleksi kazandırmaya hazırlanıyor. Yapılacak olan Çınarönü Spor Tesisi, 678 metrekarelik bir alana inşa ediliyor ve çalışmaların yüzde 25'i tamamlanmış durumda. 2024 yılında hizmete açılacak olan bu spor tesisi, Yıldırım ilçesine önemli bir katkı sağlayacak.

Çocuklar ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını teşvik etmek ve spor yapmalarını teşvik etmek amacıyla spor yatırımlarına büyük önem veren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Hemşehrilerimizin kolayca erişebileceği spor tesislerini ilçemize kazandırdık. Bursa'nın en büyük spor kompleksi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni, Mimar Sinan Spor Kompleksi'ni, Millet ve Ulus Kadın Spor Merkezi'ni hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. 'Fidyekızık Spor Tesisi'ni 2 milyon TL yatırım ile yeniledik. Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi'ni gençlik ve spor merkezi haline getiriyoruz. Çalışmaları devam eden Sıracevizler Spor Merkezi'nde kadınlar, çocuklar ve gençlerimiz için bir spor salonunu yakın zamanda hizmete açacağız. Yıldırım Belediyesi olarak sporu yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca, ülkemizi spor alanında gururlandıracak nesiller yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yıldırım'ı bir spor kenti haline getirme hedefine doğru birlikte ilerlemeye devam edeceğiz. Çınarönü Spor Tesisi şimdiden ilçemize hayırlı olsun," dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER