© Baykuş Haber

Yıldız Holding Türkiyenin “En Gözde Şirketler”i arasında yer aldı

YILDIZ HOLDİNG İNSAN VE İŞ DESTEK BAŞKANI BAHATTİN AYDIN

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden biri olan Yıldız Holding, "En Gözde Şirketler" araştırmasının "Holdingler" kategorisinde ikinci sırayı elde ederek üst üste üçüncü kez bu prestijli listede yerini korudu. Yıldız Holding, yurt içi ve yurt dışında yaklaşık 75 bin çalışana sahip bir şirket olarak bu başarıya ulaştı.

Her yıl Realta Danışmanlık tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin ilk işveren markası araştırması olan "En Gözde Şirketler" araştırmasına bu yıl 62 bin üniversite öğrencisi ve 28 bin genç profesyonel katıldı. Araştırmada şirketlerin çalışma ortamı, kurum kültürü, kişisel gelişime yaptıkları yatırımlar gibi kriterler dikkate alındı.

Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanı Bahattin Aydın, bu başarıyla ilgili olarak, Yıldız Holding'in güçlü insan kaynakları stratejisinin önemli bir sonucu olarak son üç yılda bu sürdürülebilir başarıyı elde ettiklerini belirtti. Aydın, gençlerin kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapmaları için fırsatlar yaratmaya odaklandıklarını ve bu strateji sayesinde bu tür başarıları elde ettiklerini vurguladı. Ayrıca, Yıldız Holding'in global şirket kültürü, yenilikçi uygulamaları ve gençlerle kurduğu güçlü iletişimin bu başarının temelinde olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER