© Baykuş Haber

Yok böyle intikam planı

KOCAELİ'DE İDDİAYA GÖRE, EŞİYLE CİNSEL İÇERİKLİ KONUŞAN ARKADAŞINI DARP EDEN, CİNSEL EYLEMDE BULUNAN VE ZİYNET EŞYASINI ALARAK ARABASINI EŞİNİN ÜSTÜNE KAYDETTİREN SANIK HAKİM KARŞISINA ÇIKTI.

Kocaeli'de eşine cinsel içerikli mesajlar attığı ileri sürülen bir sanık, arkadaşından intikam almak amacıyla plan yaparak mahkeme salonunda yaptıklarını anlattı. İddiaya göre, sanık H.Z., arkadaşı M.Y.'nin eşi F.Z.'ye cinsel içerikli mesajlar attığını öğrendi. Bu duruma öfkelenen H.Z., M.Y.'den intikam almak istedi. Plana göre, H.Z. eşinin telefonundan M.Y.'ye evine davet mesajı gönderdi ve onu beklerken saklandı. İddiaya göre, M.Y. eve geldiğinde H.Z. tarafından darp edildi ve cinsel saldırıya uğradı. H.Z., bunları kayda aldı.

Daha sonra H.Z., M.Y.'nin eşiyle iletişime geçerek M.Y.'yi darp ettiğini ve tefecilere borcu olduğunu söyledi. Eşine paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek 21 bin TL değerinde ziynet eşyası aldı. Ancak H.Z. bununla yetinmeyip M.Y.'nin arabasını da eşinin üzerine geçirtti. M.Y. şikayetçi oldu, H.Z. tutuklandı ve dava açıldı.

Sanık H.Z., mahkemede yaptıklarını anlatırken "Amacım eşime kötü niyetle yaklaşan M.Y.’ye ders vermekti" dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER