© Baykuş Haber

Yola çıkan köpek kazaya neden oldu: 1 ölü, 2 yaralı

ADIYAMAN’DA, YOLA ANİDEN ÇIKAN KÖPEKTEN DOLAYI MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 2 KİŞİ İSE YARALANDI.

Adıyaman'da bugün meydana gelen üzücü bir trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve iki kişinin yaralanmasına neden oldu. Kazanın detaylarına göre, Gaziantep istikametinden Adıyaman'ın Besni ilçesi istikametine giden Mehmet Arseven (62) yönetimindeki 06 AF 0041 plakalı hafif ticari aracın önüne, Besni ilçesi Tetirli köyü yakınlarında aniden bir sokak köpeği çıktı.

Sürücü Mehmet Arseven, köpeğe çarpmamak için ani bir fren yaparak aracını durdurmaya çalıştı. Ancak arkadan gelen Kemal Doğan (39) yönetimindeki 01 AJ 858 plakalı otomobil, durmaya fırsat bulamadan hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif ticari araç kontrolden çıkarak taklalar atmaya başlayıp şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücülerden Kemal Doğan, Mehmet Arseven ve hafif ticari araçta bulunan Leyla Arseven (53) yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Besni Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ne yazık ki, Leyla Arseven yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Leyla Arseven'in cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. Bu üzücü olay, trafik kurallarına uymanın ve ani tehlikelere karşı dikkatli olmanın önemini bir kez daha gösteriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER