© Baykuş Haber

Yolda bulunan karga, kuaför salonunun maskotu oldu: Müşteriler bahşiş bile veriyor

ELAZIĞ’DA KUAFÖR OLAN VEYSEL DOĞAN YAVRUYKEN YOLDA BULDUĞU KARGA, ADETA DÜKKANIN MASKOTU OLDU. DOĞAN’IN ADETE ELLERİ İLE BESLEDİĞİ KARGAYI GÖRENLER ŞAŞKINLIK YAŞARKEN, OMUZUNA KONDUĞU BAZI MÜŞTERİLER İSE KARGAYA BAHŞİŞ VERİYOR

Elazığ'da bir kuaför dükkanının ilginç maskotu, Veysel Doğan adlı kuaförün yıllar önce yolda bulduğu yavru karga oldu. Doğan, bu sevimli kargayı eliyle besliyor ve müşterilerine ilginç anlar yaşatıyor. Bazı müşteriler ise kargaya bahşiş veriyor.

Elazığ'da kuaförlük mesleğini 35 yıldır sürdüren Veysel Doğan, birkaç gün önce banka önünde yorgun düşmüş bir yavru karga buldu. Uçamadığını gören Doğan, onu "Maviş" adını vererek dükkanına aldı ve beslemeye başladı. Müşteriler, Maviş'in ilginç dostluğuna şaşırmış durumda ve bazıları karga için bahşiş bile veriyor.

Yavru karga ile ilginç tanışma hikayesini paylaşan Veysel Doğan, "Maviş"i dükkanında beslemeye başladığını ve onu doğaya salmayı düşündüğünü söyledi. Maviş'in, tıraş olmaya gelen müşterileri rahatsız ettiğini, omuzlarına konduğunu ve ayrılmak istemediğini belirtti.

Müşterilerden biri olan Kamil Eken, uzun yıllardır müşterisi olduğu Berber Veysel'in sıcak karşılamasını çok sevdiğini ve Maviş'in buranın müdavimi olduğunu ifade etti. Bahşişini de karga için verdiğini belirtti.

Doğan'ın dükkanı, Maviş'in eşsiz hikayesi ve kuaförün samimi misafirperverliği ile dolu ilginç bir deneyim sunuyor gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER