© Baykuş Haber

Yolda kalan arkadaşlarının durumunu çekirdek çitleyerek maç izler gibi izlediler

ARTVİN OFFROAD SPOR KULÜBÜ ÜYELERİ HAFTA SONU DÜZENLEDİKLERİ GEZİDE ARACI ARIZA YAPARAK YOLDA KALAN ARKADAŞLARI ÇEKİRDEK ÇITLATTIP MAÇ İZLER GİBİ İZLEDİLER.

Artvin Offroad Spor Kulübü üyeleri, hafta sonu düzenledikleri gezi sırasında arızalanan arkadaşlarının durumunu eğlenceli bir şekilde takip ettiler. Her hafta sonu kentlerinin yayla ve köylerine gezi düzenleyen kulüp üyeleri, offroad araçlarıyla zorlu yayla yollarında denemeler yaparak adrenalin dolu anlar yaşıyorlar. Bu etkinliklerde araçlar ve sürücülerin performansları tatlı bir rekabetle test ediliyor.

Ancak, Şavşat Arsiyan Yaylası'ndaki bir gezide Artvin Offroad Kulüp Başkanı Zafer Sinir'in aracı arızalandığında, arkadaşları olayı farklı bir şekilde ele aldılar. Onun yerine aracın başına geçip çekirdek çitleyerek, arkadaşlarının yaşadığı macerayı keyifle izlediler. Bu komik anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Artvin Offroad Spor Kulübü üyeleri, offroad tutkularını yaşarken aynı zamanda dostluk ve eğlenceyi de ön planda tutuyor gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER