© Baykuş Haber

Yozgatta 30 spor sahası, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildi

YOZGAT’TA 30 SPOR SAHASI, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE DEVREDİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Yozgat'a kazandırılan 20 adet halı saha ile 10 adet basketbol ve voleybol sahasının devir teslimi, Yozgat Valisi Ziya Polat'ın katılımıyla gerçekleşti. Bu sahaların devir teslim töreni, 75. Yıl Dr. Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu bahçesindeki halı sahada yapıldı.

Vali Polat, konuşmasında çocukların ve gençlerin yanında olmanın önemine vurgu yaparak, "Çocuklarımızın geleceğine dair yapılacak işlerde öncü olmamız gerekiyor. Çocuklarımızın iyi yerlerde olması ve iyi yetiştirilmeleri lazım. Lisanslı spor yapmalarını ve müzik yeteneklerini geliştirmelerini istiyoruz." dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, mahallelere inşa ettikleri halı sahalara ek olarak spor okulu açacaklarını müjdeleyerek öğrencileri bu okullara davet etti.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak ile İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı arasında spor sahalarının devir teslim protokolü imzalandı. Bu protokol ile spor sahaları artık İl Milli Eğitim Müdürlüğü sorumluluğunda olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER