© Baykuş Haber

Yozgatta kasapların kıyma mesaisi sürüyor

YOZGAT’TA KASAPLARIN KIYMA MESAİSİ SÜRÜYOR

Kurban Bayramı'nın ardından Yozgat'ın Çekerek ilçesinde, kesilen kurbanların etlerini kıyma olarak işletmek isteyen vatandaşlar, kasaplara akın etti. Kasaplar, yoğun bir mesai harcayarak müşterilerine hizmet verdiler. Bu yoğunluğa rağmen vatandaşlar, kurban etlerini kıyma olarak işletmek için sabırla beklemeyi tercih etti.

Kurban Bayramı'nı kazasız ve bereketli bir şekilde geçiren Zülfikar Akdemir, kurban etlerinin bir kısmını kıyma çektirmek amacıyla kasaba geldiklerini ifade etti. Ayrıca, Bahattin Atik, kurbanlarını kestikten sonra paylarını dağıttıklarını ve birkaç kilogramını kıyma olarak işletmek için kasaba getirdiklerini dile getirdi. Kasap Adem Süzener ise müşterilerinin taleplerine göre kurban etlerini işlediklerini, bazılarının bonfile veya pirzola istediğini, bazılarının ise kıyma çektirmeyi tercih ettiğini söyledi. Bu şekilde vatandaşların taleplerine yardımcı olduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER