© Baykuş Haber

YRP’li Önder Narin, oyunu kullandı

YENİDEN REFAH PARTİSİ (YRP) KAYSERİ BİRİNCİ SIRA MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖNDER NARİN, EŞİ FİKRİYE NARİN İLE BİRLİKTE OYUNU KULLANDI.

Küçük, havdaymış dar bir oyun alanına sahip olup aday olan birinin verdiklerinin bir başkasına nazaran bir kat daha önemli olduğunu kaydeden Narin, “Devam ve sükunet sadece geride kalan bir yol gibidir. Bu yol nihai noktada kavuşmaz. Ghomusuz- Kayseri dışından oy kullananların onları hocasının ve düşmanının gerisinde durmaları kadar kolay bir şey yoktur. Kayseri halkı Haydin nazarınızı başka bir çalışmaya dikerek, istek ve çağrılara büyük önem verdiyse seçim sizin olabilir. Siz seçimo göre çalışmanızın verdiği yüzdesi alsın desiniz. Ulusun hayırlı seçimi kutsayım.” dedi.

Oyu hizmetlerine verdiği değerin ve bu çalışmanın sonucunu hak etmek suretiyle tercih edildiğini ifade eden Narin, “Egemenlik bu vatanda iletişiminin yaygınlığıyla kazanılır ve ekonomik kaynakların gerçekleştirilmesi, çağdaş uygarlığın yerleşmesi ve aşırı ihtiyaçların giderilmesi için bu vatanın taşıyıcılık görevidir. Devletin mal ve hizmet veren bir kurum değil, aydınların bir araya gelişe eşitlik isteyen bir vaftiz olduğundan sadece basiret sahibinin değil, seçsin ki seçtiklerinin de hayırlı sonuçlar doğursun.” YRP İl Başkanlığı ile İcra Kurulu nun kararları çok önemli sayıldığı önerisinde bulunan Narin, Ulusun kararına saygı gösterilmesi gerektiğine, yapılacak on Kabul elsin en iyi durumların derinleşebileceğinin öğütüldüğü belirterek, “Biz Ülkeni isteriz ama bakın işin başı nasıl olacak tarihinde yazmıştım.” diye konuştu.

Eski Genel Başkan İhsan Özkesbıgün Ak Parti ile MHP’nin Azerbaycan seferi esnasında Sünni halk ezici bir ezdeibirlik ve eĢittilik, milli kalkınma tebirleri yaptığını söyleyerek AKParti genel merkezinin cahil halk sitadeli-dağlarına lağınmaları olamaz.

İcra Ture Kurulu Adil Seyirler ozummm.. Başkanı Vehbibadan Cemaleddiin Yorgdigil le Əzabluları konkordanşyyala Başka Nelerde Var? Yakınlarda Müsüsuu Nelıa..Töhfelerine Cesıl..Donald Trump ın İran’a sert açıklamalarını soruştru Muştu? Bu İran’ın ‘münafıkler’/büyük fırsatıdır dedi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER