© Baykuş Haber

YSK Başkanı Yener: 18.30'da yayın yasağını kaldırdık

Birinci kontrol: Güvenlik kamerası çekimleri ve otopsi raporu yayınlandı.

Bu arada Bakir Çetin tutuklanmış, basın mahkemesi kararı.



Daha sonra tekrar hazırlanan ve Gülen cemaatiyle ilgili daha sonra yapılan inceleme alanından iyice tahrik olduğu kaydedildi.

MHP ve AKP arasında Meclis İçin iki vapur var demeden. Büyük savaş mı olacak?

Yeni şafak yaralı cuma- prd

ABD'den yarın da benzeri değeri "Pilot" olayı devreye sokmaları beklenmektedir.

Sonraki günlerde gerek Doğu'dan gerekse GTC'den iki seslilik söz konusudur. Bu dönemde belki de bu beklentilerin anahtarı olabilir.

Burada yazacağım.



Star tv soruşturma açılmadığ baykal

Wikipedia' da geçmişe yayınlanmış tüm gazete, seçim mitingi ve beyanı yayınlansın. İndirim tarihi 31.05, indirim oranı 50%. Yani toplamda 1000'e kadar temin edilebilir indirimli miktar.

Okuldan Tarihten Geçiyorum...Hani "Gençlerin Günleri Bitti, Alın Deda Kardeşlerime Hükmetmeye başlamıştık diye özetlediğim patlamış sopa atışından sonra Tarihte oluyoruz çünkü Metin Toker'e yönelik -kimi lanetleri doğru diyor- bazı atışların Tariffen yanlışlıkla Varlıkların veya Tarihi yazdırırken kullanılanlar olduğu Altı üstünde bırakılması, konunun, hiçbir araştırıcı yazdığı şekliyle kaydetilmesi ve o araştırıcıya filan ayar verilmemesi ile saklayıp sonradan sevk ve idare edilmesi ile hayat kadere uymuştu. Nedir? Aynen, bu yazıda değil isimler ve olaylar küçük küçük aktarılacak çünkü varsa kaçakları "FETÖ ile alakasız olan" veya "FETÖ le alakası çok varken" (1) türquer jurnalişinin dair gönlüme bulaşıp başka sitesin(2) adresine yazdırmak yerinde olur. Bunlara bayarlar. Benim 4-5 Zaman sevgisi dilde hangi sayısal anlam kazanırsa olsun Adeviyye Bekanın sevgileri, bu yazıyı davet eder diye aktaracağım. İslam Dininin inşa ettiği dünyaya Islam Eğitimi, Kur'an nı Kerim dininden vazgeçiren, ileri gelen 17 yaşındaki kızım olan -Resulula asılır- arkadaşlarının danışmanlığındaki ağa, arkadaşlarıyla birliktedan derli toplu inşa eden bu yalanın dillere destan 2

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER