© Baykuş Haber

YTB Personel Daire Başkanı Duman trafik kazasında hayatını kaybetti

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)- ANKARA’dan bayram ziyareti için memleketi Tokat’ta giden Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Personel Daire Başkanı Volkan Duman (38) yönetimindeki otomobil, Pazar ilçesinde virajlı yolda kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kazada Duman yaşamını yitirdi. 

Tokat'ın Pazar ilçesinde, bayram ziyareti için Ankara'dan memleketi Tokat'a giden Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Personel Daire Başkanı Volkan Duman (38) yönetimindeki otomobil, virajlı yolda kontrolden çıkarak dereye yuvarlandı. Kaza sonucunda Duman hayatını kaybetti.

Kaza, Tokat'ın Pazar ilçesi Ovayurt köyünde meydana geldi. Volkan Duman, bayram ziyareti için Ankara'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıkmıştı. Duman'ın kullandığı otomobil, Ovayurt köyünde virajlı bir yolda kontrolünü kaybetti ve dereye yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Otomobilden çıkarılan Volkan Duman'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Duman'ın cansız bedeni, otopsi için Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER