© Baykuş Haber

Yük treninin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı

SAMSUN'DA YÜK TRENİNİN ÇARPTIĞI YAŞLI ADAM AĞIR YARALANDI. RAYLARIN ARASINDA KALAN BASTON VE AYAKKABI İSE YÜREKLERİ BURKTU.

SAMSUN (İHA) - Samsun'da, yaşlı bir adamın yük trenine çarpması sonucu ağır yaralanmasıyla ilgili üzücü bir kaza meydana geldi. Kaza, Canik ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde Atatürk Bulvarı yanındaki tren raylarında saat 17.30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre, henüz kimliği belirlenemeyen 80'li yaşlardaki bir kişi, Kılıçdede mevkisinden raylara girdi ve raylarda yürümeye başladı.

Durumu fark edenler hemen 112 acil hattına haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamı raylardan uzaklaştırmaya çalıştılar. Ancak bu sırada Ordu istikametinden gelen ve TCDD'ye ait boş bir yük treni yaşlı adama çarptı ve onu savurdu. Yaşlı adamın ağır yaralandığı kaza sonrası ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Durumu ağırlaşan yaşlı adam, Canik'teki özel bir hastaneye sevk edildi. Trenin makinisti F.G., raylarda yürüyen yaşlı adamı fark etmediğini ifade etti.

Kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir inceleme yaptılar. Kaza yerinde raylar arasında kalan yaşlının ayakkabısı ve bastonu ise dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER